Algemene voorwaardenDe workshops hebben een minimum en maximum capaciteit, afhankelijk van het type workshop. We werken graag in kleine groepen.
Zo krijgt iedereen zeker voldoende uitleg en aandacht en hoef je niet te lang te wachten.

 
Indien er niet voldoende inschrijvingen zijn, kan beslist worden om de workshop niet te laten doorgaan.Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het volledige inschrijvingsbedrag op rekening IBAN BE85 0016 9493 9806, BIC GEBABEBB, met vermelding van je naam, naam workshop + startdatum. Wanneer de betaling in orde is, ontvang je een bevestiginsmail. Inschrijving en betalingsbevestiging gelden als een bindende overeenkomst tussen DE MAAKKAMER en de klant.

Indien je je inschreef voor een workshop, maar toch niet aanwezig kan zijn, dient dit onmiddellijk schriftelijk gemeld via info@demaakkamer.be.

De annulatie is slechts geldig, indien je hiervan bevestiging ontving.

In geval van annulatie tot 45 dagen voor aanvang van de workshop, krijg je het inschrijvingsbedrag teruggestort, wel zal een annulatiekost van 5% van het inschrijvingsbedrag in rekening gebracht worden voor administratieve verwerking ervan.

Vanaf 45 dagen voor aanvang van de workshop, krijg je geen terugbetaling. Er mag natuurlijk altijd iemand je plaats innemen, het zoeken van een vervanger is ten laste van de persoon die annuleert.

In het geval van een workshop reeks, indien de reeks reeds gestart is kan je in geen geval terugbetaling krijgen.
Indien je niet aanwezig bent, zonder verwittiging, kan je op geen enkele manier aanspraak maken op terugbetaling.


DE MAAKKAMER heeft ten allen tijde het recht een workshop af te lasten. In dit geval wordt het inschrijvingsgeld integraal terugbetaald. Het aflassen van een workshop kan in geen geval bij de klant het recht op schadevergoeding doen ontstaan.


DE MAAKKAMER en Fleur Sintobin kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor een persoonlijk letsel of enige vorm van schade, ook niet voor gebeurtenissen tijdens de workshop.DE MAAKKAMER – Fleur Sintobin – Nieuwstraat 6 – 8500 Kortrijk – BE0879.630.939